Zakelijk

Menken Werkbladen is gericht op de zakelijke markt. Onze bladen zijn landelijk te verkrijgen via diverse keukenspeciaalzaken, bouwmarkten en aannemers.

U vind onze werkbladen bij onze partners

Wij opereren landelijk en werken samen met onze partners om de particulieren markt zo goed mogelijk te bedienen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons gerust waar u het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden.

Vraag informatie aan

MenkenWerkbladen levert sinds 1984 vakmanschap werkbladen. Bent u geïnteresseerd naar onze zakelijke diensten of naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

1

Vraag offerte aan via ons formulier

2

Wij nemen contact met u op

3

Akkoord en productie

4

Levering volgens afspraak

Vraag een offerte aan

Vul het offerte formulier in. Zodra wij uw offerte binnen hebben bekijken wij de mogelijkheden. Het is ook mogelijk uw tekening mee te sturen in het formulier.
Offerte formulier

Contactmoment

Bij MenkenWerkbladen houden wij van persoonlijk contact. Nadat we de offerte binnen hebben en hebben bekeken nemen we contact met u op om uw wensen door te nemen.

Akkoord en productie

Na uw akkoord gaan we aan de slag. Onze vakmensen en specialisten maken gebruik van moderne machines en apparatuur om uw maatwerk opdracht perfect af te werken.

Levering

Zodra de levering klaar is nemen we contact met u op. We houden contact tijdens het gehele proces. Wij wensen u en uw klanten veel plezier met puur vakmanschap.
Offerte formulier

Maak het compleet met Menken Meubelmakers

Ook voor diverse interieur- en badkamermeubels kunt u terecht bij Menken. Dochteronderneming Menken Meubelmakers is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk meubels van hoogwaardige kwaliteit. Kom eens kijken in onze showroom of vraag gerust naar de mogelijkheden en maatwerk.
Lageweg 32
2222 AG Katwijk
Nederland, Zuid-Holland

Heeft u vragen of wilt u advies?
Bel naar 071 408 00 03
KVK: 28065823
BTW: NL007650644B01
Impressie
Menken Werkbladen is gespecialiseerd in het fabriceren van bladen met een kunststof toplaag. Het assortiment biedt een brede keuze in soorten, maten en vormen. Van aanrechtblad tot barblad en van bureau tot wastafelelement.
© Menken Werkbladen 2022  - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu