K.v.K. nummer : 28065823
BTW nr. NL.00.76.50.644.B01

Bank rek. nr. NL16RABO0331723859
Bank rek. nr. NL83INGB0000194854

  FSC®:SCS-COC-000652-Th 
Vraag naar onze gecertifiseerde producten

In 1984 opgericht door Erwin en Leen Menken produceert Menken Werkbladen al meer dan 30 jaar bladen met een kunststof toplaag.
Bladen voorzien van een HPL toplaag dus, in vele soorten,maten en vormen. Van aanrechtblad tot barblad, van bureau tot wastafel element.
Met een up to date machinepark kan alles in eigen huis worden vervaardigd. Een moderne kleurencollectie en uitgebreid assortiment spoelbakken maken de keuze bijna eindeloos. Naast bladen met HPL toplaag leveren wij ook Graniet, Composiet en Keramiek bladen. Ook voor deze bladen geldt dat er een uitgebreide keuzemogelijkheid is in randafwerking en kleur.

MENKEN WERKBLADEN
BLADEN MET PASSIE

 

BESTELWIJZE

U kunt uw bestelling per fax of e-mail aan ons toezenden.
Fax nr. 071 408 00 05   E-mail: info@menkenwerkbladen.nl

LEVERTIJDEN

De standaard levertijd van onze bladen is 3 tot 4 weken. Uitzondering hierop zijn de HPL bladen met waterkering tot 600 mm diep met een kleur uit de
Menken Werkbladen Top25 kleurenwaaier. Hiervoor geldt een levertijd van 1 tot 2 weken. Voor HPL bladen met een kleur buiten de Menken collectie is de levertijd altijd in overleg

 

BEVESTIGINGEN

U ontvangt binnen twee dagen na uw bestelling, per e-mail of fax een bevestiging van uw order. De eerste pagina van onze bevestiging bevat de berekende maten. De tekening van uw order vindt u op pagina twee. Hierop staat de tekening met de definitieve maatvoering.
We adviseren u de bevestiging altijd zorgvuldig te controleren. Bevestigingen van graniet, composiet, keramiek en massief houten bladen ontvangen wij graag voor akkoord getekend retour.

 

WIJZIGEN EN ANNULEREN

Wij verzoeken u uw wijziging en/of annulering per e-mail of fax aan ons door te geven. Wijzigen en/of annuleren is niet meer mogelijk:

- Binnen tien werkdagen voor de gevraagde leverdatum.
- Als de order reeds in productie is genomen.
- Als het een kleur buiten de Menken collectie betreft.
- Als het een blad met een speciaal model of materiaal betreft.

 

AFLEVEREN

Alle producten worden met eigen vervoer volgens een vaste route franco bij uw magazijn bezorgd.

Maandag     Regio Amsterdam
Dinsdag       Regio Rotterdam
Woensdag   Bollenstreek en Noord Nederland
Donderdag  Zuid, Oost en Midden Nederland
Vrijdag         Regio Den Haag

 

AFHANDELING KLACHTEN

Wij verzoeken u voor het monteren het blad te controleren. Schade en/of fouten dienen vóór montage te worden gemeld. Na montage gemelde gebreken worden niet vergoed. Als vóór de montage blijkt dat een blad niet conform de afspraak is geleverd kunt u dat telefonisch aan ons melden. Wij leveren zo spoedig mogelijk een nieuw blad. Dit blad wordt aan u gefactureerd. Na retour ontvangst van het incorrecte blad inclusief verpakkingsmateriaal en gegrondverklaring van uw klacht wordt de factuur van de tweede levering aan u gecrediteerd